UTELLUS ÄR PODDEN SOM SÄTTER GÖTEBORG PÅ KARTAN.

Utellus är podd-klippan att luta sig mot i helgstormen, en kompis som tar dig i handen och leder dig till Göteborgs höjdpunkter och lågvattenmärken. Vi tar upp allt som rör kultur och människor i och med koppling till Göteborg, innehållet är helt och hållet beroende av våra lyssnare. Vill du höra allt om Göteborgs värsta sunkhak, nominera stans sämsta spårvagn, eller att vi går till botten med vad som egentligen händer inne på Röhsska? Ni tipsar – vi pratar. 

NI TIPSAR, VI PRATAR!

Skicka era tips till loremipsum@utellus.net

hr.png

SKRIV TILL OSS PÅ FACEBOOK!

Chatta med oss via messenger. Klicka här!

hr.png
 
_DSC0825.jpg

 HÅKAN ALUDD

Ingen vet hur eller när Leif GW Persson och Jerka Johansson bestämde sig för att skaffa ett kärleksbarn. Men resultatet har ni här – Håkan Aludd. Håkan har upplevt alla mäns våta dröm, att bli omnämnd och hyllad av Zlatan (INNAN Zlatan-inflationen). Att hälften av alla barn födda på 80- och 90-talen har Håkan som gudfar, vittnar väl ändå om att det inte bara är Zlatan som gillar honom?

 
_DSC0841-1.jpg

AMANDA WEDEBRANT

Vart börjar man? Gud var på gott humör när Amanda skapades. Hon är nästintill omänskligt smart och belevad, med ett gu-dom-ligt skratt. Charmig är hennes mellannamn och förutom en felfri personlighet besitter hon även storslagna talanger inom det mesta. Grattis till Utellus övriga medlemmar som får spendera en eftermiddag i veckan med Amanda!
(Obs. Amanda har själv skrivit denna text) 

 

 MIKE STRANÉUS

Big Mike är före detta dörrvakt och har därmed utpressningsmaterial på majoriteten av Göteborgs krogbesökare. Han är en cyniker av rang: Ett lemonadstånd med två sjuåringar som delar ut gratis saft skulle göra Mike misstänksam. Det kanske är svårt att föreställa sig idag, men skägg-connoisseuren Mike har faktiskt sett ut som valfri Backstreet Boys-medlem, tack för det 90-talet!

 
_DSC0864-1.jpg

 RASMUS KRISTENSON

Trots att han är yngst i gänget så är Rasmus lillgubbarnas lillgubbe. Han föddes med en basröst djup nog att kunna lura vilken tatueringsstudio som helst att sätta nålen i en femåring. Att han är vår flygande reporter är ingen slump – det finns få som har bättre koll på Göteborg än Rasmus.

 

 MEDDI KABIRZADEH

Meddi är multitalangen som bland annat designar, fotograferar och producerar. Utan honom hade Utellus varit ett garageprojekt som aldrig nåtts av någon annan än dess programledare. Han är alltså den vars talanger ska rädda övriga medlemmar från totalt fiasko. Helgat varde Meddi!